Agjenci Turistike

Rruga Muhamet Gjollesha, pallati 67, hyrje 7, kati I
+355 0698188800

     Kategoria: Agjensi Turistike Agjensia jone ju ofron gjithcka qe ju nevojitet per teRead More

Tirane, Rruga e Kavajes, perballe spitalit Gjerman
Hours: Open today 09:00 -21:00
+355 00355 69 945 4404

     Kategoria: Agjensi Turistike Unika Travel është një nga agjensitë kryesore në Shqiperi, dukeRead More

Rr. Hoxha Tahsim, ne krah te BKT Tirana, Albania
Hours: Open today Cdo dite -> 9:00 AM - 9:00 PM
+355 069 63 82 605, 042 24 1212

     Kategoria: Agjensi Turistike .Çfarë mund të bëjmë? Shërbimet tona përfshijnë çdo gjë qëRead More

nr.7, Rruga Urani Pano, Tiranë, Shqipëria
Hours: Open today Open (07:30 – 20:30)
+355 00355 4 225 7663

     Ne vijme tek Ju me nje menaxhim profesional, me staf të trajnuar eRead More

Rruga e Bogdanëve, Tirana, Shqipëria
Hours: Open today Open (09:00 – 20:00)
+355 00355 4 223 5792

     Global Tours eshte nje agjensi turistike dhe udhetimi me nje staf te kualikfikuarRead More

Rr. Sami Frasheri, Pallati Titan nr. 16, Kati 2, Te Drejtoria e Policise, Tirane, Shqipëria
Hours: Open today Open (08:00 – 20:00)
+355 00355 67 203 0010

     eTour.al eshte agjensia e pare dhe e vetme me veprimtari kryesisht online, neRead More

Rruga Mine Peza, perballe Viles Tafai, Tirane
+355 +355 69 44 22 700

     Kategoria: Agjensi Turistike Tashme vendet me te bukura te botes mund ti vizitoniRead More

Rruga Hoxha Tahsim , 50m siper Sheshit Avni Rrustemi,Tirana,Albania
+355 693300300

    Bileta avioni, autobusi, trageti. Paketa turistike. Hotele. Siguracione etj.. Adresa: Rruga Hoxha TahsimRead More

Vlorë

     Agjensi Udhetimi,Turizmi e Siguracionesh. Paketa per udhetime Turistike, Rezervim Hoteli,Bileta Avioni,Trageti,Autobuzi.     Read More

Tiranë, Shqipëria
Hours: Open today Open (09:00 – 20:00)
+355 00355 69 588 4999

     Agjensi udhetimi me qender ne Tirane prej vitit 2009. Aktiviteti i Kalemi TravelRead More

Rruga Mine Peza nr. 105, Tiranë, Shqipëria
Hours: Open today Open (9:00AM - 8:00PM)
+355 00355 4 224 6799

     Savatours ju zhvendos me imagjinate ne boten magjike te rezorteve dhe hoteleve meRead More

Bulevardi "Zogu I", Nd. 19, H. 4 - Njesia Nr.9 - K.P. 1016 Tirana
Hours: Open today Open 08:00 – 21:00
+355 00355 69 406 0001
Rruga Mine Peza 6, Tiranë, Shqipëria
Hours: Open today Open 09:00 – 21:00
+355 00355 4 450 7178
Tek kryqëzimi i Rrugës Muhamet Gjollesha me Myslym Shyrin përballe hyrjes se myslym shyrit, Tiranë, Shqipëria
Hours: Open today Open 08:00 – 21:00
+355 00355 69 476 7427

Partnerët: