STAR GYM ALBANIA

Rr. "Tom Plezha" Astiri, , Pallati Klensi SH.P.K Tirane Albania
069 84 44 770

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Palester

Star Gym  startoj ne  2014.

Tek ne mund te gjeni sherbimet :

Body building, fitness, crossfit, aerobics, zumba, taikondo, ballet, kit kit.

Adresa: Rr. “Tom Plezha” Astiri, , Pallati Klensi SH.P.K Tirane Albania

f   Insta                                                                        Rezervo

Orari:

Hours 9:00.PD - 11:00.MD

Informacion shtesë:

Klinika Dentare “Kissdent”

Rr. "Dervish Hima" Ambasador 3, Kati i 3, Ap, 19., Tiranë, Albania
00355 69 206 2408

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Klinike Dentare

Klinika Dentare “Kissdent”

Jemi te sigurt se me bashkepunimin tone te perbashket, buzeqeshja Juaj do te jete natyrale dhe e bukur.

Ne ofrojme sherbim komplet profesional ne cdo fushe te stomatologjise dhe higjenes dentare.

Fale organizimit shume te mire te punes tone, ne veprojme jo vetem tek pacienti por edhe me model studimi, qe do te thote se te pacientet qe do te vendosin dhembe (pra kur mungojne dy ose me shume dhembe, varet ne varesi te diagnozes dhe llojit te punimit) ne i marrim pacientit nje mase ne gojen e tij, ne menyre te tille qe te mund ta studiojme dhe te jemi shume me te sakte dhe te qarte se cfare pune do t’i kryhet pacientit.

Pasi kemi nxjerre konkluzion, pra e kemi studiuar modelin e mases qe kemi marre, ne sqarojme edhe pacientin.

P.sh. …..ne gojen Tuaj mund te kryhen disa lloje punimesh.

Per cdo lloj punimi ne gojen Tuaj, ne ju sqarojme ne detaj, si per anen funksionale, estetike, morfologjike gjithashtu dhe koston.

Pra, duke ju sqaruar per te gjitha llojet e puneve qe behen ne gojen Tuaj (kjo eshte specifike, sic eshte edhe diagnoza), atehere jeni Ju ata qe vendosni se cfare lloj punimi do te zgjidhni. Dhe ne baze te zgjedhjes Tuaj ne procedojme per te dhene maksimumin e atij punimi, qe vete Ju e keni zgjedhur. Sigurisht, ne ju japim dhe sygjerimin tone, por ne fund jeni Ju qe vendosni.

 

 

Web   f   Insta                                                                        Booking

Informacion shtesë:

Klinika Dentare BioDent

Abdyl Frasheri - Libri Universitar. Ne krah te "Vesa Center" Kat. II, Tiranë, Albania
00355 69 208 1888

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Klinike Dentare

Klinika BioDent eshte bashkekohore, e paster dhe shume e ngrohte. Ne ambjentet e saj do te ndjeheni te qete dhe do tju largohet frika nga dhimbja.
Vendndodhja e saj e ben akoma me te motivuar kenaqesine e te ardhurit tek dentist, sepse eshte ne nje zone te qete ku gjen gjithmone vende parkimi. Por edhe per ju qe vini me mjete urbane eshte fare kollaj te arrini, vetem dy tre minuta larg stacioni te autobusit.
Te gjitha te dhenat e pacientit/klientit arkivohen ne kartela dhe ne kompjuter me dosjet perkatese me te gjitha veprimet dhe punimet e kryera.
Sterilizimi kryhet me autoclave sipas standarteve teknike dhe mjeksore te duhura.

 

 

Web   f   Insta                                                                        Rezervo

 

 

Informacion shtesë:

Klinika Mjekesore “Glob”

Rr. "Dritan Hoxha", Tiranë, Albania
00355 4 241 4646

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Klinika Mjekesore

Tani ne kliniken tone do te gjeni sherbimin e Gjenetikes dhe analiza te ADN-se. Me disa analiza specifike Mjeke Shkencetare Gjenetiste Amisa Mukaj MSc, jep zgjidhje per anomalite e mundshme prenatale

Mjekja me pervoje Obsteder Gjinekologe Dr.Hysnie Aliko, ne bashkepunim me kliniken GENESIS ne Rome sjell pervojen dhepraktikat me bashkekohore te trajtimit te infertilitetit ne cifte.

Klinika jone eshte perzgjedhur nga Ambasada Amerikane ne Tirane per te kryer kontrollin shendetsor dhe egzaminimet rutine per aplikantet emigrante ne USA.

 

 

Web   f   Insta                                                                        Rezervo

Orari:

Open 8:30AM-5PM

Informacion shtesë:

Klinika Mjekesore Nuova

Rr.Dibres, Kompleksi "Tower Bridge" - prane Komisariatit Nr.4, Tiranë 1005, Albania
00355 69 209 5794

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Klinika Mjekesore

Klinika Mjekesore Nuova eshte nje klinike multidisiplinare e themeluar si rezultat i nje bashkepunimi italo-shqiptar, ne vitin 2015. Klinika ofron sherbime te shumta diagnostike permes mjekeve te kualifikuar dhe aparaturave moderne.

 

Web   f   Insta                                                                        Rezervo

Orari:

Open 8AM-9PM

Informacion shtesë: