Fabrika e Polisterolit Izoterm

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Fabrika

Eshte nje nga fabrikat me cilesore ne Shqiperi ku produkti kryesor eshte polesteroli , ajo prdhohet me dimisone dhe me forma te ndryshme , per izolime , fasada dekorime e shume lloje te dnryshme

 

Web   f   Insta                                                                        Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë:

Kategoria: