Akomodim

Rr. "Lord Bajroni" Nr.1  Kryqezimi i Spitalit Ushtarak ,Tirane  Albania
Hours: Open today Open : 07:00-00;00
+355 068 90 42 060
Hotel

Kategori:Hotel Sapo rinovuar Hotel Relax është një dritare për të më dinamike pjesë e Tiranës.Read More

Share
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares
Naim Frasheri, Tirane, Albania 1001
Hours: Open today Check-in From 12:00 AM - Check-out Until 11:00 AM
+355 042260002
Hotel

     Kategoria: Hotele Hotel Villa 22 e ndertuar qe prej vitit 1930 e cilaRead More

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
Vlorë
Hotel

     Kategoria: Hotel Drino hotel ne zemer te Tiranes, ofron kushte komode dhe meRead More

Share
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares
Rruga Bardhok Biba, 75, Tiranë
+355 069 23 17 931
Hotel

     Kategoria: Hotel Vetëm 2 minuta ecje larg qendrës së qytetit, Freddy’s Hotel ofronRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Rruga "Dob Bosko" (prane Spitali Ushtarak, ne krahe te Gjykates Administrative) Tirana, Albania
Hours: Open today Open :00:00-00:00
+355 069 98 55055 / 044 41 51 61
Hotel

     Kategoria: Hotele I krijuar për të arritur ekselencën  Hotel “Viol” , hotel luksoz ështëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Vlorë
Hotel

     Per ne, klientet jane me te rendesishmit dhe puna jone matet me kenaqesineRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Vlorë
Hotel

       Share         

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •